FOTOT/ PD dhe LSI koordinojnë protestën, Rama mbledh ministrat e deputetet dhe… feston

Teksa Partia Demokratike dhe Lëvizja Socialiste për Integrim janë duke koordinuar një protestë për moszgjedhjen e Prokurorit të Përgjithshëm të përkohshëm, kryeministri Edi Rama ka mbledhur ministrat dhe deputetët socialiste për të kremtuar paraprakisht festat e fundvitit.

Ata kanë zgjedhur një ambjent të “pushtuar” nga ngjyra lejla e cila është shndërruar në simbol të kësaj force politike. (TemA)

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/rama-3-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/rama-3.png","attachment_id":"814298"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/22239abb-eabd-44b9-b39d-959dc0573158-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/22239abb-eabd-44b9-b39d-959dc0573158.jpg","attachment_id":"814322"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/294966ac-dbec-40d7-9c57-fc14bdb842a6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/294966ac-dbec-40d7-9c57-fc14bdb842a6.jpg","attachment_id":"814323"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/cd36f001-5182-413f-9de3-fa5247b4ed5f-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/cd36f001-5182-413f-9de3-fa5247b4ed5f.jpg","attachment_id":"814325"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/lule_ne_tavoline-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/lule_ne_tavoline.jpg","attachment_id":"814326"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/makina_2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/makina_2.jpg","attachment_id":"814327"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/rama-palmanova-1513428924-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/rama-palmanova-1513428924.jpg","attachment_id":"814329"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/te_tjera-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/te_tjera.jpg","attachment_id":"814330"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/te_tjera_2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/te_tjera_2.jpg","attachment_id":"814331"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/te_tjera_3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/te_tjera_3.jpg","attachment_id":"814332"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/rama-3-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/rama-3.png","attachment_id":"814298"}]
                 Loading...