FOTOT që do t’ju shkrijnë së qeshuri, çudira në transportin publik

Udhëtimi me transport publik mund të jetë argëtues, për faktin se mund të hasni në shumë situata të pazakonta, ku pasagjerët nuk hezitojnë të bëjnë gjëra bizare.

Fotot e mëposhtë tregjnë më së miri se çfarë mund të shihni nëse udhëtoni me metro apo autobus, ku miliona njerëz nga e mbarë bota i shfrytëzojnë për të shkuar në punë dhe jo vetëm.

Disa prej këtyre imazheve mund të duken si në filma komedi, por në fakt janë të vërteta dhe janë shkrepur në vende të ndryshme të botës.

Hidhini një sy galerisë virtuale dhe ju sigurojmë se do të shkriheni së qeshuri. (TemA)

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/16-281514228234-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/16-281514228234.jpg","attachment_id":"818857"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/15-311514228233-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/15-311514228233.jpg","attachment_id":"818858"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/13-421514228231-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/13-421514228231.jpg","attachment_id":"818859"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/12-521514228229-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/12-521514228229.jpg","attachment_id":"818860"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/11-551514228227-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/11-551514228227.jpg","attachment_id":"818861"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/10-591514228225-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/10-591514228225.jpg","attachment_id":"818862"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/9-661514228223-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/9-661514228223.jpg","attachment_id":"818863"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/8-661514228221-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/8-661514228221.jpg","attachment_id":"818864"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/7-751514228219-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/7-751514228219.jpg","attachment_id":"818865"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/6-861514228217-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/6-861514228217.jpg","attachment_id":"818866"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/5-1081514228215-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/5-1081514228215.jpg","attachment_id":"818867"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/4-1191514228211-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/4-1191514228211.jpg","attachment_id":"818868"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/2-1931514228210-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/2-1931514228210.jpg","attachment_id":"818869"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/1-4601514228207-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/1-4601514228207.jpg","attachment_id":"818870"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/q11514228244-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/q11514228244.jpg","attachment_id":"818871"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *