FOTOT: “Bota magjike e akullit”, hapet festivali në Kinë, skulptura fantastike

Festivali më i madh i akullit në botë ka filluar këtë javë në Harbin, Kinë.

Festivali Ndërkombëtar i Harbin Ice dhe Snow përfundon në fund të shkurtit dhe përmban mijëra skulptura akulli mahnitëse.

“Bota magjike e akullit” përbëhet nga veprat spektakolare siç janë kështjellat gjigande, monumentet historike dhe figurat e famshme, të ndriçuara natën në ngjyra të ndritshme verbuese.

Efektet e ndriçimit LED të kompjuterizuara kontrollohen për të animuar shfaqje mahnitëse të ngjyrave dhe të projektimit në skulpturat e mëdha të akullit.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822d1e1c5445594731-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822d1e1c5445594731.jpeg","attachment_id":"823779"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822d10e71612963528-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822d10e71612963528.jpeg","attachment_id":"823780"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822d02717364112880-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822d02717364112880.jpeg","attachment_id":"823781"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822bcc54b947416913-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822bcc54b947416913.jpeg","attachment_id":"823782"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822ce7152121008549-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822ce7152121008549.jpeg","attachment_id":"823783"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822cdac6e932906802-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822cdac6e932906802.jpeg","attachment_id":"823784"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822cc8680261461191-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822cc8680261461191.jpeg","attachment_id":"823785"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822cba90b967211363-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822cba90b967211363.jpeg","attachment_id":"823786"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822c9beec260710653-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822c9beec260710653.jpeg","attachment_id":"823787"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822c7b1b8471130435-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822c7b1b8471130435.jpeg","attachment_id":"823788"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822c5ca4f538588355-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822c5ca4f538588355.jpeg","attachment_id":"823789"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822c59752059402278-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822c59752059402278.jpeg","attachment_id":"823790"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822c3771c170385941-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822c3771c170385941.jpeg","attachment_id":"823791"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822c05faa894191119-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822c05faa894191119.jpeg","attachment_id":"823792"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822bf0026982085431-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822bf0026982085431.jpeg","attachment_id":"823793"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822bd57fb811079480-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822bd57fb811079480.jpeg","attachment_id":"823794"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822d2dc40559892796-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a50822d2dc40559892796.jpeg","attachment_id":"823795"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *