FOTOT: Realizon për 10 vite rresht të njëjtën foto, ide brilante

Vetëm para një dekade aktores Meredith Stepien i lindi ideja që me flokët e saj të formonte numrat e viti të ri.

Për çdo vit për 10 vite rradhazi, nga 2008 e deri sot, Stepien me mjeshtëri arrin të formojë në mnëyrë të përpiktë numrat me flokë.

Të gjithë u impresionuan nga Meredith për këtë lojë unike.

Ajo është një aktore dhe komediane që jeton dhe punon në Çikago, SHBA.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff2a6498447294878-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff2a6498447294878.jpg","attachment_id":"826161"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff2c8236239944493-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff2c8236239944493.jpg","attachment_id":"826160"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff16ff0b091286274-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff16ff0b091286274.jpg","attachment_id":"826159"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff29f114719905743-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff29f114719905743.jpg","attachment_id":"826158"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff28dc1c452805976-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff28dc1c452805976.jpg","attachment_id":"826157"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff281aa0694456238-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff281aa0694456238.jpg","attachment_id":"826156"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff2567d2575904795-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff2567d2575904795.jpg","attachment_id":"826155"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff25e807880817358-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff25e807880817358.jpg","attachment_id":"826154"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff1ae28e883227636-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff1ae28e883227636.jpg","attachment_id":"826153"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff1a4ec7265584776-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff1a4ec7265584776.jpg","attachment_id":"826151"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff178c1e208939224-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/5a55fff178c1e208939224.jpg","attachment_id":"826152"}]

1 komente në “FOTOT: Realizon për 10 vite rresht të njëjtën foto, ide brilante”

  1. Lymi says:

    Je per ndonje gojore?

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *