FOTOT mbreslënëse, bukuri natyrale

Shumë fotografi mbreslënëse mund të krijohen me ndihmën e fotoshop-it.

Por natyra krijon kryevepra edhe më madhështore brenda një sekonde dhe pa përdorimin e filterëve dhe programeve zbukuruese.

Deh të tilla janë këtë fototo të mëposhte të cillat pasaqesin një bukuri natyrale dhe pa anjë ndihmë nga fotoshop-i.  (TemA)

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682960-1512887800137522201-1513135897-650-0479189b42-15157883441515853286-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682960-1512887800137522201-1513135897-650-0479189b42-15157883441515853286.jpg","attachment_id":"827502"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682810-1511461316167980648-1513135980-650-348401f1a4-15157883441515853279-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682810-1511461316167980648-1513135980-650-348401f1a4-15157883441515853279.jpg","attachment_id":"827504"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682410-1512799850171051065-1513137237-650-70e2094c07-15157883441515853263-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682410-1512799850171051065-1513137237-650-70e2094c07-15157883441515853263.jpg","attachment_id":"827509"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18683110-c5c7H5q-1513135803-650-ae40dfd55e-15157883441515853292-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18683110-c5c7H5q-1513135803-650-ae40dfd55e-15157883441515853292.jpg","attachment_id":"827516"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/cover1515853293-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/cover1515853293.jpg","attachment_id":"827514"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682160-1511372534168590794-1513138077-650-95609f9acf-15157883441515853254-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682160-1511372534168590794-1513138077-650-95609f9acf-15157883441515853254.jpg","attachment_id":"827513"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682210-1503362665143949374-1513138180-650-5f901b586a-15157883441515853256-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682210-1503362665143949374-1513138180-650-5f901b586a-15157883441515853256.jpg","attachment_id":"827512"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682260-image-1513137718-650-6ca71363fd-15157883441515853257-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682260-image-1513137718-650-6ca71363fd-15157883441515853257.jpg","attachment_id":"827511"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682360-1513057466136042893-1513137298-650-d4ed85f7ed-15157883441515853261-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682360-1513057466136042893-1513137298-650-d4ed85f7ed-15157883441515853261.jpg","attachment_id":"827510"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682510-1513000540117452200-1513137089-650-6bbe010f2e-15157883441515853267-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682510-1513000540117452200-1513137089-650-6bbe010f2e-15157883441515853267.jpg","attachment_id":"827508"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682560-15129823841852192-1513137159-650-a5925e8b74-15157883441515853269-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682560-15129823841852192-1513137159-650-a5925e8b74-15157883441515853269.jpg","attachment_id":"827507"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682610-2OkorrJ-1513136533-650-16c89e6447-15157883441515853271-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682610-2OkorrJ-1513136533-650-16c89e6447-15157883441515853271.jpg","attachment_id":"827506"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682710-3DIYyVI-1513136439-650-270f11a275-15157883441515853275-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682710-3DIYyVI-1513136439-650-270f11a275-15157883441515853275.jpg","attachment_id":"827505"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682860-6f0tuqx7pp201-1513136184-650-1babf182f2-15157883441515853282-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/01\/18682860-6f0tuqx7pp201-1513136184-650-1babf182f2-15157883441515853282.jpg","attachment_id":"827503"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *