FOTOT: Situata nga përmbytjet, FA në terren për të ndihmuar familjet e prekura

Forcat e Armatosura janë në terren për të ndihmuar familjet e prekura nga përmbytjet. Në disa prej zonave ku gjendja është më emergjente, janë vendosur pompa të mëdha të cilat po thithin ujin nga banesat.

Komanda mbeshtetese e FA dhe Batalioni i Mbështetjes Rajonale, kanë nisur punën në fshatin Darezezë për largimin e ujit.

Ndërkohë, prefekti i Shkodres ndodhet mimentalisht mbi uren e Drinit dhe njofton qe nuk asnje rrezik pasi niveli i prurjeve eshte 1 m poshte pikes kritike ne te cilen fillon dajla e ujit nga shtrati i lumit Drin. (TemA)

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/8f242a0f-a71c-4701-83ef-dc00e0ed08c0-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/8f242a0f-a71c-4701-83ef-dc00e0ed08c0.jpg","attachment_id":"838326"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/e8c5977b-805b-42c9-9626-1ebf465a9179-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/e8c5977b-805b-42c9-9626-1ebf465a9179.jpg","attachment_id":"838327"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/6b0792b1-7a66-430e-a8e5-bf821a843a7e-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/6b0792b1-7a66-430e-a8e5-bf821a843a7e.jpg","attachment_id":"838325"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/44ddc83b-5559-4b14-b940-21d4df9f57e8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/44ddc83b-5559-4b14-b940-21d4df9f57e8.jpg","attachment_id":"838324"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/c212d320-c733-4c21-95dd-d5bfba0dcdc6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/c212d320-c733-4c21-95dd-d5bfba0dcdc6.jpg","attachment_id":"838323"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/26654695-f04e-439a-880a-bb9e08ff3a86-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/26654695-f04e-439a-880a-bb9e08ff3a86.jpg","attachment_id":"838322"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *