FOTOT: Operacioni plastik i shkon keq, bukuroshes ruse i bëhet gjoksi kator

Jo çdo herë operacioni plastik për zmadhimin e gjoksit mund të japë rezualtatet që ju dëshironi.

Dhe një gjë e tillë i ka ndodhur dhe një blogere ruse pas operacionit plastik në gjoks.

Yulia Debbagkh, një yll i medias sociale tashmë ka një gjoks katror.

Implantet e silikonit që i futën 13 vite me parë janë deformuar me kalimin e kohës.

Ajo ka publikuar fotot e gjoksit katror.

Në fotot me bikini shihet qartë sesi silikoni është zhvendosur në të majtë duke krijuar një katërkëndësh.

Bukuroshja shpjegoi se silikoni në gjoksin e saj të majtë është dërrmuar dhe nevojitet një kirurgji e re për zëvëndësimin e plotë. (TemA)

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/48F422B500000578-5361585-image-a-3_1517993560539-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/48F422B500000578-5361585-image-a-3_1517993560539.jpg","attachment_id":"839900"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/48F422C600000578-5361585-image-a-2_1517993560539-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/48F422C600000578-5361585-image-a-2_1517993560539.jpg","attachment_id":"839899"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/48F422A900000578-5361585-image-a-1_1517993560522-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/48F422A900000578-5361585-image-a-1_1517993560522.jpg","attachment_id":"839898"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/48F422A400000578-5361585-Plastic_surgeon_Maxim_Nesterenko_examines_Yulia_Debbagkh-a-6_1517993560730-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/48F422A400000578-5361585-Plastic_surgeon_Maxim_Nesterenko_examines_Yulia_Debbagkh-a-6_1517993560730.jpg","attachment_id":"839897"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/48F422B900000578-5361585-image-a-5_1517993560730-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/48F422B900000578-5361585-image-a-5_1517993560730.jpg","attachment_id":"839896"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/48F422BE00000578-5361585-image-a-7_1517993561045-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/48F422BE00000578-5361585-image-a-7_1517993561045.jpg","attachment_id":"839895"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/48F422DB00000578-5361585-Surgery_fan_The_blogger_has_had_injections_in_her_legs_lips_and_-a-6_1518002099611-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/48F422DB00000578-5361585-Surgery_fan_The_blogger_has_had_injections_in_her_legs_lips_and_-a-6_1518002099611.jpg","attachment_id":"839894"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/48F422CA00000578-5361585-image-a-9_1517993561209-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2018\/02\/48F422CA00000578-5361585-image-a-9_1517993561209.jpg","attachment_id":"839893"}]
                 Loading...