VIDEO/ “Lana e Dytë Demokratikase”, Rama: Transformim spektakolar

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur që t’i urojë një të dielë të qetë që të gjithë shqiptarëve me pamjet e punës për transfrominin e lumit Gjanica në Fier. “MIRËMËNGJES 😃 dhe me këtë moment të fundit të pastrimit të “Lanës së Dytë Demokratikase” (lumit Gjanica që përshkon qytetin e Fierit, e u kthye për çerekshekulli … Continue reading VIDEO/ “Lana e Dytë Demokratikase”, Rama: Transformim spektakolar