FOTOT: Një “vajzë” 60-vjeçare si Sharon Stone

Ajo konsiderohet si një nga ikonat seksi të kinematografisë.

Dhe madje, edhe tani që ka mbushur të 60-at.

Sharon Stone ka treguar në eventin e fundit që mori pjesë, se pavarësisht viteve, ajo ka një formë të shkëlqyer fizike.(TemA)

                 Loading...