Ministria e Mbrojtjes për mjetet e transportuara në autostradë: Ndihmë nga SHBA, 75 mjete Humvee për FA

Ministria e Mbrojtjes ka informuar mediat dhe opinionin publik se mjetet ushtarake që po transportoheshin në autostradën Tiranë-Durrës, të cilat iu referohen disa media, janë pjesë e paketës së ndihmës së qeverisë së SHBA për Forcat e Armatosura të Shqipërisë.

Më datë 14 prill 2018, 13 mjete High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle (Humvee), pjesë e fazës së fundit, kanë mbërritur në Portin e Durrësit dhe u transportuan në Tiranë.

Deri tani, si pjesë e paketës së ndihmës së qeverisë së SHBA për FA shqiptare kanë ardhur 75 mjete Humvee.

 

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...