VIDEO: Nëna zihet me adoleshentët për të mbrojtur vajzën e saj

Nëna e një adoleshente në Nju Jork është përfshirë në një përleshje në mbrojtje të vajzës së saj gjatë një sherri.

Video e incidentit qarkulloi në internet kur Esmeralda Caasada doli në mbrojtje të vazjës 14-vjeçare jashtë kolegjit gjatë konfrontimit me disa studentë.

Casado thotë se vajza e saj Rshely ka qenë shpesh objekt bulizmi.

Por menjëherë pas arritjes së saj në shkollë, një grup studentesh filluan ta godisnin dhe ajo ia kthente.

U desh ndërhyrja e policisë që arrestoi Casadon. (TemA)

 

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...