Negociatat, Rama në konferencë me Mogherinin: Sot nis kapitull i ri historik, ja mesazhi për penguesit e integrimit brenda dhe jashtë vendit

Kryeministri Edi Rama ka dalë në një konferencë të përbashkët për shtyp me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Europian Frederica Mogherini. Shefja e Politikës së Jashtme të BE-së dhe Rama kanë përcjellë detajet e raportit që rekomandon çeljen e negociatave për Shqipërinë. “Falënderimi për zonjën e diplomacisë së Evropës së bashkuar është posacërisht i vecantë, … Continue reading Negociatat, Rama në konferencë me Mogherinin: Sot nis kapitull i ri historik, ja mesazhi për penguesit e integrimit brenda dhe jashtë vendit