FOTOT: Saimir Tahiri rikthehet në Kuvend, përqafohet nga kolegët

Ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri ka qenë sot i pranishëm në Kuvendin e Shqipërisë, pas një mungese të gjatë.

Ai mbërriti në seancë ndërkohë që punimet kishin nisur.

Tahiri ka qenë vetëm, teksa i është drejtuar hyrjes së Kuvendit, ndërkohë u mësua se ai kishte kërkuar që të fliste 20 minuta në Kuvend, gjë e cila nuk ndodhi.

Sapo është futur në sallën e parlamentit ai është takuar dhe është përqafuar nga koleget dhe kolegët e Partisë Socialiste.(TemA)

 

                 Loading...