FOTOT: Një perlë turistike shumë afër Tiranës që duhet vizituar

Ndonjëherë krijohet përshtypja se Shqipëria nuk ka vende të bukura duke u mjaftuar me të njëjtat peizazhe që na ofron e përditshmja.

Ndërkohë, veç pak kilomtra më tutje në rreth e rrotull Shqipërisë mund të gjejmë hapësira mjaft të kënshme.

I tillë është edhe liqeni i Bovillës që shtrihet në krahun verilindor të Tiranës.

Kjo zonë është mjaft piktoreske dhe gjendet veç pak kilomtetra larg kryeqytetit. (TemA)

                 Loading...