FOTOT qesharake: Të burgosurit “kloun”

Një koleksion i ri fotografik është përhapur gjerësisht në rrjetet sociale në të cilat shfaqen… të burgosur qesharakë.

Këta kriminelë janë  arrestuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në fotot e mëposhtme ju do të shikoni buzëqeshje të çuditshme, stile flokësh po ashtu të çuditshme si dhe disa nga shprehjet më qesharake të fytyrës. (TemA)

                 Loading...