“Udhëheqësit e Shqipërisë”, ambasadori Lu mesazh të rinjve: Kam besim se…

Ambasadori amerikan Donald Lu ka përcjellë një mesazh për të gjithë të rinjtë në Shqipëri.

Gjatë një takimi me nxënës nga shkolla Numani në Fier, ai ka thënë se brezi i ri ka shumë mundësi për ta çuar vendin drejt një të ardhme më të mirë.

“Brezi juaj ka kaq shumë mundësi dhe unë kam besim se ju do të bëheni udhëheqësit e ardhshëm që do ta çojnë Shqipërinë drejt një të ardhmeje më të mirë”, u tha Ambasadori Lu nxënësve nga shkolla Numani në Fier”, u shpreh Lu. (TemA)

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...