Vuçiç pyetet për krimet e luftës: Përgjegjësia është individuale

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiç, gjatë një interviste për “Klan Kosova” u pyet edhe për çështjen e krimeve të luftës.

Në lidhje me këtë, ai është shprehur se të dyja vendet duhet të shikojnë nga e ardhmja dhe jo të kërkojnë falje.

“Unë mendoj se të dyja palët duhet të shohim të ardhmen dhe jo të kërkojmë një falje, por ata që kanë kryer krime të përgjigjen para drejtësisë.

Përgjegjësia për krime është individuale gjithmonë”, deklaroi Vuçiç.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...