Rama: Papunësia u ul në nivel rekord, tani sfida jonë është rritja e pagave

Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas raportit të fundit të INSTAT, për papunësinë.

Sipas tij, tani sfidë për qeverinë, është rritja e pagave.

“INSTAT nxori dje shifrën e re të papunësise dhe pa pasur as më të voglën vetëkënaqësi, sepse sfida mbetet e jashtëzakonshme e komplekse – duke filluar nga domosdoshmëria për ta ulur më tej papunësine, tek nevoja për të rritur mbrojtjen e punonjësve si edhe objektivi ambicioz që pagat e ulëta të rriten gjithashtu – qëndron sidoqoftë fakti i pamohueshëm që në drejtim të punësimit vazhdon vit pas viti një kthesë themelore drejt një të nesërmeje shumë më të mirë se sa e sotmja”, thotë Rama. (TemA)

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...