FOTOT: Kamionët shndërrohen në… kopshte të gjelbëruara

Një grup njerëzish në Japoni kanë dal me zgjidhje kreative se si të shtojnë hapësirat me gjelbërim.

Kështu, për çdo vit një Japoni organizohet një konkurs që sfidon njerëzit për të transformuar kamionët në kopshte.

Artistët nga mbarë vendi bëhen bashkë, duke i kthyer kamionëve në kopshte të harlisura me vreshta, shtigje guralecë dhe lule shumëngjyrëshe. (TemA)

                 Loading...