VIDEO e rrallë: Kur gjyshi i diktatorit korean vizitonte Shqipërinë dhe takohej me Enverin

Ne mesin e viteve ’50 Kim Il Sung (gjyshi i Kim Young Un, diktatorit te sotem te Korese se Veriut) vizitoi Shqiperine dhe u prit nga personalitetet me te larta te vendit…

Kim Il Sung ishte lideri suprem i Korese se Veriut nga viti 1948 deri ne vitin 1994…

Shihni pritjen qe iu be ne Shqiperi, por edhe ngjashmerine qe ka me nipin e tij qe sot drejton Korene e Veriut.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...