Theresa May “harron” happet e Brexit: Pas Afrikës së Jugut, “dredh belin” edhe në Kenia

Kryeministrja britanike Theresa May, i ka vijuar vallëzimet e saj të tipit afrikan dhe në Kenia, gjatë turit të saj në kontinentin e zi, pas më parë vizitoi Afrikën e Jugut.

Pavarësisht se eksperienca e saj me “dridhje beli” shkaktoi të qeshura në rrjete, ajo e ka vijuar përshtatjen me kulturën e vendasve.

May ndodhet në Afrikë për promovimin e një programi arsimor britanik.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...