Një letër e hapur Ramës, për tenderin 15 milionë euro

Nga Agim Binaj I nderuar Z. Kryeministër Rama! Unë që po komunikoj me ju jam Agim Binaj, Ekspert kontabël dhe Fiskalist që e ushtroj këtë profesion që nga viti 1995, pra rreth 23 vjet. Në tërësi kam qenë i suksesshëm. Ajo që më shqetëson është njoftimi i Ministrisë së Financave dhe Drejtorisë së Përgjithshme të … Continue reading Një letër e hapur Ramës, për tenderin 15 milionë euro