Berisha në versionin stilist, pasi ‘zgjidhi’ hallet e Shqipërisë dhe Kosovës merret me kollarot e Ramës: Dolën në treg, kushtojnë 1 mijë euro…

Sali Berisha ka bërë publik një mesazh që i ka ardhur nga një qytetar i cili shkruan se Edi Rama ka nxjerrë në shitje kravata të dizajnuara prej tij.

Kallam Deshtaku me dyqan per shitjen e kravatave qe prodhon vet!!

Lexoni mesazhin dhe shikoni fotot e qytetarit dixhital. sb

“Dyqani eshte ne tek shtat xhuxhat ne rrugen e Elbasanit.

Kravatat jo vetem qenkan te Rames, por cmimi i tyre fillon 150€ deri 1000 dhe i Te fotoja e pare poshte eshte dizenji Edi Ramadetyrokan gjihte deputetet e drejtoret e rilindjes te blejne aty per vete dhe dhurata.

Se mbajtja e nje kravate te dizenjuar nga lideri suprem tregon status!!!

Te fotoja e pare poshte eshte dizenji Edi Rama”, publikon Berisha mesazhin e qytetarit.

Keshtu, Berisha pasi “zgjidhi” hallet e Shqiperise dhe te Kosoves, tashme ka kaluar ne variantin “stilist”, duke u marre me kollarot e kryeministvrit Edi Rama.

                 Loading...