FOTOT: Rindizet pas 17 vjetësh Drenica, ja çfarë nuk u pa nga “surpriza e hidhur” për Vuçiçin

Drenica u rindez dje 17 vjet pas lufte dhe 16 vjet pas prej aty, serbët u përballëm me Jasharajt në një betejë që shënoi dhe fillimin e luftës epokale.

Shkak qe një vizitë e planifikuar e presidentit Vuçiç në një enclavë serbe në këtë zonë. Por shqiptarët e atyshëm nuk e lejuan.

Kushti qe i thjeshtë: kërko falje për krimet serbe, e më pas mund të vazhdosh. Kjo nuk ndodhi dhe Vuçiç nuk mundi të vazhdojë më tej.

Nëpërmjet nje seti fotosh, mund të vëreni kthimin e heroizmit drenicar, monumental në përballje me serbët.

                 Loading...