Ndalimi i Vuçiç në Kosovë, reagon Ministri serb i Mbrojtjes: Kemi gati ushtrinë

Ministri i Mbrojtjes i Serbisë, Aleksandar Vulin ka deklaruar se ushtria serbe është e gatshme për çdo urdhër të Presidentit të tyre Aleksandar Vuçiç pasi që ai është komandanti suprem i tyre. “Presidenti është komandanti suprem i Forcave të Armatosura Serbe dhe çdo gjë që ai urdhëron do të ndërhyjmë, ai mund të urdhërojë përdorimin … Continue reading Ndalimi i Vuçiç në Kosovë, reagon Ministri serb i Mbrojtjes: Kemi gati ushtrinë