FOTOT: Qytetarët e Tiranës gjenden të papërgatitur, dynden për të blerë dekodera pas “errësirës” së TV-ve

Pas ndërprerjes së transmetimeve televizive në formatin analog në zonën Tiranë- Durrës, dhe kalimi i tyre vetëm në sinjalin digital, qytetarët janë gjendur të papërgatitur.

Për këtë arsye, shumë prej tyre janë turrur nëpër pikat e Tring dhe Digital për të blerë dekodera, pasi nuk mund të shohin asnjë kanal në analog.(TemA)

                 Loading...