Armina i kërkon Shkëlzenit shtëpinë e ëndrrave

Armina Mevlani ka postuar në Instagram foton e një shtëpie, të cilën ajo e ëndërron.

Dhe poshtë fotos i shkruan Shkëlzenit që t’ja blejë.

“Shtëpia ime e ëndrrave, ta kam thënë gjithmonë-prane liqenit”, shkruan ajo.

Me aq para sa ka bërë Shkëlzeni, nuk është çudi që t’ja blejë.(TemA)

                 Loading...