FOTOT: Ironi dhe humor, pas “çmendurisë” për dekodera: Tani shikoni ERTV-në

Në Tiranë dhe durrës dje është mbyllur transmetimi analog dhe tani TV-të mund të shihen vetëm në digital.

Qytetarët të gjendur të papërgatitur, janë dyndur dyqaneve për të blerë dekodera.

Si gjithmonë, edhe në këtë rast ka pasur abuzime me gjithë sa ka ndodhur, duke nisur nga çmimet e dekoderave, tek ndihma financiare për familjet në nevojë, të cilave do ua blejë qeveria.

Në rrjet ndërkohë, ka plasur ironia.(TemA)

                 Loading...