FOTOT: Magjia e vjeshtës në Valbonë

Valbona është një nga perlat e Shqipërisë.

Dhe në vjeshtë, merr një pamje magjike.

Mjafton të shohësh fotot e mëposhtme.(TemA)

                 Loading...