Presidenca reagon për pajisjen me pasaportë shqiptare të indianëve: S’pati të dhëna problematike

Presidenca ka dhënë sqarim lidhur me dhënien e nënshtetësisë  shqiptare vëllezërve indianë Nitin Jayantilal Sandesara dhe Chetankumar Jayantilal Sandesara të akuzuar nga autoritetet e vendit të tyre për vjedhjen dhe pastrimin e 725 milionë dollarëve. Zëdhënësi i presidentit të Republikës, Tedi Blushi sqaron  se “janë zbatuar procedurat ligjore bazuar në pikën 7, të nenit  9  të … Continue reading Presidenca reagon për pajisjen me pasaportë shqiptare të indianëve: S’pati të dhëna problematike