Përkujdesje mjekësore e specializuar nga Spitali Hygeia, njihuni me ofertat gjatë gjithë muajit Korrik

Ardhja e stinës së verës për të gjithë ne është sinonim i pushimeve të gjata dhe kënaqësive të shumta që na falin ditët e gjata me diell, qëndrimi në plazh, det, pishinë apo edhe mal. Por, krahas kënaqësive që ofron kjo stinë, jo pak herë na ndodh që të përballemi edhe me situata shëndetësore nga më të ndryshmet të cilat kanë nevojë për përkujdesje mjekësore të specializuar.

Prandaj, është shumë e rëndësishme që të marrim masa dhe të kujdesemi  për shëndetin tonë si dhe të gjithë të dashurve tanë.  krahas pushimeve verore duhet të përzgjedhim edhe Institucionin shëndetësor të cilit do t’i besojmë shëndetin. Kjo është edhe arsyeja pse Spitali Hygeia, gjatë gjithë muajit Korrik, ka menduar të jetë më pranë duke ofruar paketa kontrolli mjekësore me çmime shumë preferenciale, paketa këto të cilat janë të personalizuara sipas gjinisë, grupmoshave të ndryshme dhe patologjive më të hasura gjatë kësaj periudhe të vitit, kjo me qëllimin e vetëm, ofrimin e kujdesit shëndetësor të specializuar për të gjithë familjen dhe me çmime të përballueshme nga të gjithë.

Sepse, Pushimet shijojnë dhe kalohen edhe më bukur nëse jemi të shëndetshëm.

Gjatë gjithë muajit Korrik përfitoni nga paketat që Spitali Hygeia ofron me mjekë specialistë me eksperiencë dhe përkatësisht:

Ø  Ҫdo vizitë me mjekët specialistë do të kushtojë vetëm 2,000 lekë.

Ø  Paketa e kontrollit mjekësor për moshat pediatrike, pra fëmijët e moshave 0-14 vjeç, paketë kjo që Spitali Hygeia gjatë muajit Korrik do ta ofrojë me cmimin ofertë prej 3,500 lekë.

Vizitë me mjekun Pediatër

Gjak Komplet

Urinë komplet

PCR

Ø  Paketa e kontrollit të Prostatës, duke qenë se është ndër problemet/ patologjitë më të hasura te meshkujt, do e përfitoni me çmimin ofertë prej 5.000 lekë:

Vizitë Urologu

PSA

Urine Komplet

Eko Abdominale

Uroflow

Ø  Paketa e Kontrollit Gjinekologjik, paketë të cilën do e përfitoni me çmimin ofertë prej 5.000 lekë dhe përkatësisht

Vizitë Gjinekologu

Eko Gjinekologjike

Pap-test

Strisho Vaginale

Ø  Paketa e kontrollit të zemrës, kontroll ky aq i rëndësishëm në çdo periudhë të vitit por gjatw ditwve tw nxehta tw verws ky kontroll wshtw njw domosdoshmwri, do e përfitoni me çmimin ofertë prej 5000 lekë

Vizitë Kardiologu

Ekg

Eko Kardiake

Stress Test ose Lipidogramë

Ø  Paketa e kontrollit të Fertilitetit, pra për të gjithë ato çifte që po përballen me probleme me fertilitetit, Klinika e Fertilitetit Hygeia, e njohur për rezultatet e saj të larta në rastet e trajtuara me IVF, me 65% sukses, këtë paketë do e ofrojë me çmimin ofertë prej 5,000 lekë:

Eko gjinekologjike

Vizitë mjeku specialist

Spermograme

Ø  Paketa e Kontrollit të Tiroideve, të cilën do e përfitoni  me çmimin ofertë prej 5000 lekë

Ekografi tiroide

TSH

FT4

FT3

Vizitë Endokrinologu

Spitali Hygeia

Kontakto: 04 23 90 000

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *