Pesha e Dashurisë

Nga Monika Stafa ‘Pesha e dashurisë’ nuk është një libër si te tjerët. Te flasësh me aq delikatese, dhembshuri dhe art për një spital ku strehohen njerëzit qe kane humbur mendjen, për jetët e tyre, për boten e tyre, nga disa këndvështrime, madje edhe nga syri i një vajze qe e viziton spitalin çdo dite, … Continue reading Pesha e Dashurisë