FOTOT: Mafia e pronave në Gjirin e Lalzit, aty ku pushojnë politikanët!

Nuk ka më asnjë dyshim, se atentati ndaj prokurorit Arjan Ndoj kishte si motiv pronat në Gjirin e Lalzit dhe të tjera që shtrihen deri në Kepin e Rodonit. Në fakt Gjiri i Lalzit ka qenë aq i lakuar dhe i lakmuar, sa janë kryer edhe krime ndër më të rëndat, si ai i vrasjes … Continue reading FOTOT: Mafia e pronave në Gjirin e Lalzit, aty ku pushojnë politikanët!