FOTOT: Shtëpia e re e kampionëve, merr formë kompleksi i Partizanit

Punimet në Kompleksin dhe stadiumin e ri të klubit të Partizanit po vijonë me ritme të larta.

Aktualisht po punohet për portën hyrëse qëndrore të kompleksit dhe stadiumit.

Drejt përfundimit të plotë është sistemi qëndror i kullimit të ujrave të kompleksit sportiv dhe stadiumit.

Janë prodhuar elementët konsruktiv metalik, për mbulimin e Tribunës B (përballë), ndërkohë është pranë përfundimit mbulimi i plotë i Tribunës qëndrore.

Klubi i kuq thekson se janë duke vijuar punimet cilësore për infrastrukturën e brendshme të Tribunës qëndrore.

Pas rikthimit të titullit kampion, ky është një nga investimet e mëdha që presideca e Partizanit po kryen për ekipin 16 herë kampion të Shqipërisë.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/1-4-1024x768-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/1-4-1024x768.jpg","attachment_id":"1202201"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/2-1-1024x768-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/2-1-1024x768.jpg","attachment_id":"1202203"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/3-5-1024x768-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/3-5-1024x768-1.jpg","attachment_id":"1202204"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/4-2-1024x768-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/4-2-1024x768.jpg","attachment_id":"1202206"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/5-2-1024x768-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/5-2-1024x768.jpg","attachment_id":"1202207"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/6-2-1024x768-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/6-2-1024x768.jpg","attachment_id":"1202208"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/9-1-1024x768-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/9-1-1024x768.jpg","attachment_id":"1202209"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/10-4-1024x768-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/10-4-1024x768.jpg","attachment_id":"1202210"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/11-1-1024x768-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/11-1-1024x768.jpg","attachment_id":"1202211"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/7-1-1024x768-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2020\/01\/7-1-1024x768.jpg","attachment_id":"1202212"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *