http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2018/05/32592209_2169079569785599_7544074609058906112_n.jpg

32592209_2169079569785599_7544074609058906112_n.jpg

Artur Zheji: Rama tani është plakur dhe goja po i merret, mban afër vetëm byt*hë lëpirës dhe ne na shan. Më vjen keq për të se është bërë qesharak

Artur Zheji ka bërë një shkrim ku flet për kryeministrin Edi Rama. Si thotë se shefi i qeverisë është mplakur dhe i merret goja. Sipas gazetarit, Rama …