http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/09/70508045_469020300357772_1379514199503273984_n-1024x683.jpg

70508045_469020300357772_1379514199503273984_n.jpg

“Pastrojmë Tiranën në një ditë”, Veliaj: Të qenit europianë e kemi vetë në dorë, pastërtia është kartolina më e bukur që mund të japim

Në prag të nisjes së vitit të ri shkollor, qindra qytetarë dhe vullnetarë, të mbështetur nga punonjësit e ndërmarrjeve të Bashkisë së Tiranës, si …