http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/08/68897316_10156931742416523_257537917084237824_n.jpg

68897316_10156931742416523_257537917084237824_n.jpg

“Për ne po-ja është po dhe jo-ja është jo”, Rama: Bukuria e magjishme e kanionit të Holtës s’do të preket, dhamë fjalën publikisht që jo

Kryeminstri Edi Rama ka reaguar pas shembjes së digës se HEC-it pranë Kanionit të Holtës. Në një shënim  në  facebook, Rama shkruan se bukuria e …