http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/08/thumbnail_Erion-Veliaj-gjate-aplikimit-per-pasaporte-dhe-ID-ne-Lagjen-13-2-1024x576.jpg

thumbnail_Erion-Veliaj-gjate-aplikimit-per-pasaporte-dhe-ID-ne-Lagjen-13-2.jpg

Fund radhëve për pasaportat apo letërnjoftimet, Veliaj: Regjistroni vendbanimin e saktë, që bashkia të investojë më lehtë nesër

Ata qytetarë, të cilët nuk kanë një letërnjoftim ose pasaportë të vlefshme, apo nuk kanë regjistruar ende adresën e saktë të banimit, nuk duhet të …