http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2018/03/Bashkëpunimi-PD-LSI-Basha-dhe-Kryemadhi-“shkrijnë”-partitë-1024x666.jpg

Bashkëpunimi-PD-LSI-Basha-dhe-Kryemadhi-“shkrijnë”-partitë.jpg

Basha s’ka besim te Kryemadhi, PD nxjerr në plan të dytë LSI me “oreks” të madh për bashkitë dhe bën “violinë” të parë PDIU e Idrizit

Për demokratët Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet e drejtuar nga Shpëtim Idrizi, pavarësisht vajtje-ardhjeve është partner më i besueshëm se sa …