https://scontent.ftia8-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-1/c0.0.200.200a/p200x200/69539693_2577975235588764_5763165376095453184_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=dbb9e7&_nc_eui2=AeFh2PpFpoRbY0XLo5f9f2HtkJrGXfH7Y_y0MueQwVvbVBBOeC6kJnh-vqXeHPLkB2rj2gyF7Vna-KYFAcqExliANkKp4GSCWiVCYeknLD72qw&_nc_oc=AQkliHpGypvOSsa_QGeUU-stGg9phqDWv5gEfGxXYrCTgVLvwAh2s4teinmn5_Uqi_o&_nc_ht=scontent.ftia8-1.fna&oh=f21c6ec8298248583e1a40906f51ac78&oe=5EA830A5[["

Ishim të lumtur dhe nuk e dinim

Oana Anca Mihaela Glasu   Oana Glasu Romani i fundit i shkrimtarit Thanas Medi, “Valsi i një dasme fantazmë”, ka tërhequr vëmendjen time …

http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/09/mero.png[["

Ata nuk janë 30!

Nga Mero Baze Udhëtimi i 30 mjekëve dhe infermierëve shqiptarë në Itali ka ngjallur një ndjenjë krenarie tek shqiptarët. Përveç ndonjë politikani …