http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/05/berisha-1-2-1024x726.jpg

berisha-1-2.jpg

Berisha thellon përçarjen kombëtare: Një grup banditësh dhe horrash po mblidhen për të diskutuar hartat e lara me gjak të Kosovës, nuk e di se si shqiptarët po e tolerojnë këtë gjë

Sali Berisha vijon të përcjellë deklaratat e tij për të vendosur Shqipërinë kundër Kosovës dhe anasjelltas, për qëllime politike. Së fundmi, në …