http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2020/04/FB_IMG_1586277482059-696x928.jpg

FB_IMG_1586277482059-696x928.jpg

Mjekët e spitalit rajonal Lezhë përgënjeshtrojnë Partinë Demokratike: Mos përdorni emrin tonë për lojra politike, nuk kemi kërkuar shpërblimin që ju takon kolegëve tanë në vijën e parë të frontit

“Personeli i ugjencës së spitalit rajonal Lezhe deklaron se ka qenë dhe do të jetë në gadishmëri të plotë në kryerjen e detyrës në plotësim të …