http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2020/08/Pas-rënies-së-blerjeve-dhe-mungesës-së-klientelës-me-dhjetra-biznese-janë-detyruar-të-nxjerrin-aktivitetin-në-shitje-për-të-mos-falimentuar-totalisht.-3-600x393.jpg

Pas-rënies-së-blerjeve-dhe-mungesës-së-klientelës-me-dhjetra-biznese-janë-detyruar-të-nxjerrin-aktivitetin-në-shitje-për-të-mos-falimentuar-totalisht.-3-600x393.jpg

REPORTAZHI/ Vitrina e krizës nga COVID-19; bizneset ulin qepenin ose dalin në shitje

Shumë sipërmarrje të vogla nuk kanë mundur t’i mbijetojnë krizës ekonomike që solli pandemia e  COVID-19; disa kanë mbyllur aktivitetin dhe disa …