http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/05/credins-1024x584.jpg

credins.jpg

Credins mbështet agrobiznesin

Credins Bank zhvilloi një takim në qytetin e Roskovecit ku mirëpriti më shumë se 50 fermerë nga Berati, Lushnja, Fieri dhe qytete të tjera të vendit. E …