http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2020/07/gjonaj-cela-300x194.jpg

gjonaj-cela-300x194.jpg

Ministra Gjonaj e prerë, paralajmëron kryeprokurorin Olsian Çela: Mos mbyllni sytë para veprave penale apo të bëheni palë me kriminelin, ja rekomandimet në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit

Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj adresoi sot në një takim online Rekomandimet e Qeverisë në luftën kundër kriminalitetit drejtuar Prokurorit të …