http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/05/Rama-Luli-ia-vrau-Berishës-bashkëpunëtorët-dhe-e-la-si-fanti-spathi.-Merrni-shembull-nga-unë-iu-luta-2-muaj.jpg

Rama-Luli-ia-vrau-Berishës-bashkëpunëtorët-dhe-e-la-si-fanti-spathi.-Merrni-shembull-nga-unë-iu-luta-2-muaj.jpg

Rama: Luli ia ‘vrau’ Berishës bashkëpunëtorët dhe e la si fanti spathi. Merrni shembull nga unë, iu luta 2 muaj…

Kryeministri Edi Rama ne vijim te fushates elektorale ne qarkun e Elbasanit, u ndal sot pasdite ne Cerrik, ne nje takim me simpatizante te PS ne kete qytet, …

http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2017/05/Rama-thirrje-emigrantëve-Hera-e-fundit-që-nuk-votoni-aty-ku-jetoni-bëjeni-një-telefon-për-njerëzit-tuaj-bëjini-10-vota-secili....jpg

Rama-thirrje-emigrantëve-Hera-e-fundit-që-nuk-votoni-aty-ku-jetoni-bëjeni-një-telefon-për-njerëzit-tuaj-bëjini-10-vota-secili....jpg

Rama, thirrje emigrantëve: Hera e fundit që nuk votoni aty ku jetoni, bëjeni një telefon për njerëzit tuaj, bëjini 10 vota secili…!

Kryeministri Edi Rama përmes rubrikës “Komunikimi javor” në rrjetin social Facebook, është shprehur se 25 Qershori do të jetë dita e fundit …

Top
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
X