http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2021/03/Edi-2.png

Edi-2.png

“Drejtësia e re s’bëhet me drapër e çekanë apo dënime partie”! Rama: PD-LSI e KÇK janë 3 këmbët e së keqes me 2 koka presidentësh, kërcënojnë reformën. Do ju vijë fshesa

Në një monolog ku në fokus ka drejtësinë e re, kryeministri Edi Rama nuk i kurseu akuzat dhe sulmet për opozitën. Kreu i qeverisë theksoi se drejtësia …