http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/06/65392298_481977719224241_5269139563191730176_n.jpg

65392298_481977719224241_5269139563191730176_n.jpg

PS “vulos” 30 qershorin, ministrja Gjonaj: S’do lejojmë që një grup njerëzish ta pengojnë me dhunë Shqipërinë, votimet e drejtë dhe përgjegjësi e qytetarëve

Partia Socialiste duket e vendosur për të shkuar ditën e diel para kutisë së votimit, duke i dhënë mundësi qytetarëve që të vendosin për fatin e …