http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2014/10/lubonja2.jpg

lubonja2.jpg

Teatri Kombëtar, Fatos Lubonja thirrje për përplasje me policinë: Bëjeni si në Kukës, këta të rinjtë duhet të bëjnë burg sepse ia vlen, unë dhe Maks Velo e kemi bërë njëherë burgun

Fatos Lubonja u ka bërë thirrje të rinjve që të revoltohen kundër qeverisë “Rama” dhe të përplasen me policinë për të kundërshtuar …