http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/06/fuga.jpg

fuga.jpg

Artan Fuga kritika shqiptarëve: Mos shihni vetëm byth*n e tuaj por bëhuni solidarë, zoti po na paralajmëron njëherë me tërmetin pastaj rreziku nga gripi korona. Kujdes shtetin po thotë, gjynah të shkojmë për dhjamë qeni

Artan Fuga ka bërë një shkrim ku kritikon solidaritetin e shqiptarëve. Koronavirusin dhe tërmetin, ai i lidh me mungesën e reagimit dhe si një ndëshkim …

http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2020/02/1582796870_ndryshimetprezantimet99-1024x498.jpeg

1582796870_ndryshimetprezantimet99.jpeg

Rregulla të reja, ashpërsohen masat: 40 mijë lekë gjoba për alkoolin, nëse bën aksident tapë rikthehesh në auto-shkollë! Deri në 30 mijë lekë për celularin

Ministria e Brendshme prezantoi publikisht sot paketën me ndryshimet në Kodin Rrugor për shkelësit. Masa më e rëndë është ajo për drejtimin e …